Jdi na obsah Jdi na menu
 


novinky

Příspěvky

pár kousků z dnešního coursingu a procházky s Grace

18. 3. 2012

Protože se zas páníci chystají zvednout kotvy a odplout v dál, rozhodla se mi pár posledních dní před odjezdem věnovat s větší intenzitou, abych prý byla unavená a osoby hlídáním pověřené příliš neprudila. Ty svatá prostoto!

zubzub.jpg

©2012 Darja Musilová ( http://gordonka.rajce.idnes.cz/Rizeny_trenink_na_Medlankach_18.3.2011 )

 

 

 

sEmišák ve víru

11. 3. 2012

 Přátelé, kamarádi! Dovolujeme si vyjít na povrch s pár novými cukrbliky mé sEmišové maličkosti. Honební sezona nám skončila, takže máme čas věnovat se předlouhým bahnitým vycházkám, coursingu i nové zálibě vyjížďkám s kůníky a stihla jsem si skáknout i ke kadeřnici!

 

 

emkulinek.jpg

 

 

 

honební střípky

15. 12. 2011

 Dovolujeme si uveřejnit pár vyvedených fotek z letošní honební sezony. Honů je opravdu dost a my se neflákáme. Ale už dost slibů, zde jsou důkazy :)

 

emickavbahne.jpg

 

 

 

shon v honebním období

29. 10. 2011

 Tak jsem se zas po dlouhé době dostala ke kompjutru a jsem na příjmu, neboli on-line. S paničkou máme totiž docela napilno, téměř každou sobotu pronásledujeme kačeny nebo bažanty, prokládáme to výletama, já si semtam zařvu na střapec při coursingu a páníci si uprostřed toho všeho úplně nekontrolovaně odjedou na dovolenou!!

ocka.jpg

 

Důkaz místo slibů - pilujeme na všestranky..

13. 8. 2011

 vycvik.jpg

a za fotky děkujeme Terce Křížové (http://labchester.rajce.idnes.cz/)

 

Fotky z Těšanského poháru od Honzy Tomana!

1. 8. 2011

novinky v kostce..

23. 7. 2011

Dlouho jsme se neozývaly, ale důvodem je jedině a jenom to, že jsme s paničkou pořád někde v čoudu a užíváme léta co to dá...

Z kraje léta jsme se párkrát proběhly ve výstavním kruhu, projely a prošly půlku republiky, pilně makaly na výcvicích a minulou sobotu - 16.7. se zůčastnily Těšanského poháru a mimo jiné také absolvovaly Speciální zkoušky z vodní práce v I. ceně.

vystafujeme.jpg

 

 

další fotky z Horky, tentokrát od Kuby :)

15. 4. 2011

Na fotky se dostanete poklikem. Kubovi moc díky za zvěčnění! :)

img_6065.jpg

©2011 Jakub Šulc ( www.fotokarta.cz/daryljaybem )

 

fotky z Horky od Darji!

12. 4. 2011

Díky Darjušce - za věčnou památku Lízinky :D

piskotek.jpg

©2011 Darja Musilová ( http://gordonka.rajce.idnes.cz/Vycvik_Horka_7.-10.4.2011 )

 

O práci, střepech a větrné hůrce

10. 4. 2011

Tak zase jednou nastal čas připsat pár řádků a přispět další troškou do mlýna našich barvitých zážitků. Poslední dobou jsme pořád v jednom kole, pořád se něco děje a hlavně začalo JARO, čehož se snažíme maximálně užívat s našimi rakamády.

Emmínka mě často doprovází do práce, kde se stala rychle firemním maskotem a zároveň nejoblíbenějším zaměstnancem, čehož ani trochu nezneužívá a úspěšně se propracovává k titulu Zaměstnanec roku.

Bohužel se nám však ani špatné věci nevyhýbají a na konci jedné z našich delších procházek se povedlo Emčučce ťápnout nešikovně na střep a rozříznout si polštářek, což  pro nás znamenalo několik dní neklidného "klidu" na lůžku...

spinkame1.jpg

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »