Jdi na obsah Jdi na menu
 


jak jsme unikly Velikonočnímu výprasku

13. 4. 2009

Váha: neznámá, na stepování po váze není čas :)

Nová umění: stále se zdokonaluju ve stopování a hlavně už se skoro ani trošínku nebojim vody!

Ničitelovo skóre: maličko jsem vyškubala náš červenej kobereček na kterým lehávám.. byl na léto moc teplej no..

Pocity: vyčerpané

Tak vám musím povyprávět, co že jsme to celý týden zas vyváděli.. V úterý jsme jako téměř vždy jely na kvičák a potkaly se tam s Arkou, Sonym a Aimee. Počasí nám krásně přálo, bylo teplo a tak se dokonce i panička odhodlala vzít sebou foťák. Pár snímečků můžete skouknout zde.

ObrazekVe středu daly všecky paničky hlávky dohromady a vymyslely príma věc, totiž velkosraz, neboli mecheche v Kuřimi. Nakonec se ho účastnili následující:
Sindy s Verunkou
Mia s Andreou
Aimee a Rosie s Jančou
Natynka a Sid s další Jančou
Bora a Kesi s Šárkou
a taky samozřejmě my :).
No prostě celkem nás byla docela banda, že se nás nejeden vlk, ba i srna báli. Maličko jsme si šlápli a vydrápali jsme se až na kuřimskou Ovčárnu. Páníci funěli jak dva medvědi, ale my psiska jsme si to přenáramně užívali :). Jen co jsme dorazili domů, paninka mi sundala ten smrdící obojek, vykoupala mě (už se koupání vůbec ani trochu nebojim!) a pokapala mi záda čímsi divným, co jsem si ani nemohla olízat :/. Ale prej mi to pomůže od všech komárů a much a jinejch bestií, tak já jí budu věřit. Jo a abych nezapomněla, Andrejčiny fotky z vycházky si můžete prohlídnout tady.

V sobotu jsme s paničkou nakoply to naše červené chrchlátko a vyrazily na Vysočinu na lovecký výcvik do dědova revíru. Trénovaly jsme klid po ráně, vyhledávání a taky vlečky. Ty se dělaly s mrtvým selátkem (čerstvá zvěř prý není k mání), ze kterýho se nám s paničkou udělalo svorně šoufl a já si musela setsakramentsky rozmyslet, jestli ho vůbec vezmu do tlamky. Ale nakonec se to se sebezapřením obou podařilo a vezmu-li v potaz i koupání v místním rybníčku, neměl výlet jedinou chybku :). Hlavně už se moc těším na příště, protože se bude vyhánět s odstřelem a já si zkusím přinést echt zajíce a žádnou atrapu. Taky máme slíbenou barvu a kůži ze srnce na vlečky, tak jim teprvá předvedu co vlastně všecko dovedu :). Na fotečky se dostanete kliknutím sem.

ObrazekV neděli páník konečně nemusel pracovat, a tak se s náma hnedle vypravil na vycházku. Vyrazili jsme směr Medlánky, kde si páníci dali na letišti kofoly, trochu promrzli, já po cestě pořád čenichala myšičky a nakonec jsme šli vyhánět. S naším skóre jsme nadmíru spokojení - jeden zajíc, dva bažanti a jedna srnčí nožka. Z té měla panička obzvlášť radost, a tak hned jak jsem ji vyčenichala mi ji uzmula. Prej na aportky, to jsem teda zvědavá... Pozdní odpoledne a večer jsme strávili grilováním a minigolfem. Toho jsem se chtěla mermomocí účastnit, jenom o ten balonek se se mnou nikdo nechtěl přetahovat.. Lidský hry jsou prostě nudný! Na nedělní fotodokumentaci se dostanete tudy.

Dnes měl být nějaký svátek, kdy se ženský švihají nějakýma proutkama, ale to mí páníci coby rození pacifisti zásadně odmítají (zaplaťpámbu), naložili mě do auta a vydali jsme se s bandou kamarádů na Mušovskou přehradu. Páníci se mě snažili rozličnými způsoby přimět k plavání, ale já se nedala a jako správné děcko se jenom cachtala na břehu, ale s o to větším nadšením :).

ObrazekTakže když jsem se zrovna nerochnila a neslunila, tak jsem plašila labutě (podařilo-li se mi nepozorovaně se vzdálit) a hrála fotbal. Tolik jsem vám toho za ten den stihla, že když páníci šli na oběd, svalila jsem se pod lavičku a hodnější výmaračku svět neviděl! Fotek je strašná spousta, takže je v co nejkratší době zpracuju a dodám :). Mějte se krásně a pozor na klíšťáky!